Page 1 of 1

[SOLVED] N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Sun May 27, 2012 12:45 pm
by mikeparkie
Hi there,

I have everything up and running, with Sabnzbd+ and SB, but i need a little help with the autoprocessing magic that needs to happen.

If I download manually or let SB run to schedule I get the following error message when the post processing download is running (from sabnzbd): Error connection refused

Code: Select all
[SickBeard]
host=localhost
port=8081
username=[my eyes only]
password=[my eyes only]
web_root=
ssl=


Do I leave the SSL as blank?

I use SSL, so should it be 0 or 1 or Yes or No?

Code: Select all
\American Horror Story S01E12 720p WEB DL DD5 1 H 264-CtrlHD, American.Horror.Story.S01E12.720p.WEB.DL.DD5.1.H.264-CtrlHD.nzb, American Horror Story S01E12 720p WEB DL DD5 1 H 264-CtrlHD, , tv, alt.binaries.hdtv, 0)

2012-05-27 16:27:36,676::INFO::[_cplogging:55] [27/May/2012:16:27:36] HTTP
Request Headers:
  AUTHORIZATION: Basic bWlrZXBhcmtpZTpOQzAxYnJhaW5zc2E=
  REFERER: http://192.168.1.100:8080/sabnzbd/
  HOST: 192.168.1.100:8080
  X-REQUESTED-WITH: XMLHttpRequest
  ACCEPT: text/html, */*; q=0.01
  ACCEPT-CHARSET: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3
  USER-AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1145.0 Safari/537.1
  CONNECTION: keep-alive
  COOKIE: plushRefreshRate=1; plushFailedOnly=0; plushQueuePerPage=9999999; plushContainerWidth=100%25; plushNoTopMenu=0
  Remote-Addr: 192.168.1.100
  ACCEPT-LANGUAGE: en-GB,en;q=0.8
  ACCEPT-ENCODING: gzip,deflate,sdch

2012-05-27 16:27:36,676::DEBUG::[_cplogging:55] [27/May/2012:16:27:36] HTTP Traceback (most recent call last):
  File "cherrypy\_cprequest.pyo", line 618, in respond
  File "cherrypy\_cpdispatch.pyo", line 25, in __call__
  File "sabnzbd\interface.pyo", line 408, in scriptlog
  File "sabnzbd\database.pyo", line 282, in get_name
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'


2012-05-27 19:29:43,973::INFO::[_cplogging:55] [27/May/2012:19:29:43] HTTP
Request Headers:
  AUTHORIZATION: Basic bWlrZXBhcmtpZTpOQzAxYnJhaW5zc2E=
  REFERER: http://192.168.1.100:8080/sabnzbd/
  HOST: 192.168.1.100:8080
  X-REQUESTED-WITH: XMLHttpRequest
  ACCEPT: text/html, */*; q=0.01
  ACCEPT-CHARSET: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3
  USER-AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1145.0 Safari/537.1
  CONNECTION: keep-alive
  COOKIE: plushRefreshRate=1; plushFailedOnly=0; plushQueuePerPage=9999999; plushContainerWidth=100%25; plushNoTopMenu=0
  Remote-Addr: 192.168.1.100
  ACCEPT-LANGUAGE: en-GB,en;q=0.8
  ACCEPT-ENCODING: gzip,deflate,sdch

2012-05-27 19:29:43,973::DEBUG::[_cplogging:55] [27/May/2012:19:29:43] HTTP Traceback (most recent call last):
  File "cherrypy\_cprequest.pyo", line 618, in respond
  File "cherrypy\_cpdispatch.pyo", line 25, in __call__
  File "sabnzbd\interface.pyo", line 408, in scriptlog
  File "sabnzbd\database.pyo", line 282, in get_name
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'


2012-05-27 19:31:58,003::INFO::[__init__:325] SABnzbd shutting down...

2012-05-27 19:31:58,003::INFO::[__init__:846] Saving data for bookmarks.sab in D:\My Portable Apps\Internet\SABnzbd\SABnzbd-0.6.15\admin\bookmarks.sab

2012-05-27 19:31:58,003::INFO::[urlgrabber:70] URLGrabber shutting down

2012-05-27 19:31:58,003::INFO::[__init__:846] Saving data for watched_data.sab in D:\My Portable Apps\Internet\SABnzbd\SABnzbd-0.6.15\admin\watched_data.sab

2012-05-27 19:31:58,006::INFO::[dirscanner:254] Dirscanner shutting down

2012-05-27 19:31:58,349::INFO::[downloader:375] Shutting down

2012-05-27 19:31:58,351::INFO::[assembler:70] Shutting down

2012-05-27 19:31:58,351::INFO::[postproc:83] Saving postproc queue

2012-05-27 19:31:58,351::INFO::[__init__:846] Saving data for postproc1.sab in D:\My Portable Apps\Internet\SABnzbd\SABnzbd-0.6.15\admin\postproc1.sab

2012-05-27 19:32:40,286::INFO::[_cplogging:55] [27/May/2012:19:32:40] HTTP
Request Headers:
  AUTHORIZATION: Basic bWlrZXBhcmtpZTpOQzAxYnJhaW5zc2E=
  REFERER: http://192.168.1.100:8080/sabnzbd/
  HOST: 192.168.1.100:8080
  X-REQUESTED-WITH: XMLHttpRequest
  ACCEPT: text/html, */*; q=0.01
  ACCEPT-CHARSET: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3
  USER-AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1145.0 Safari/537.1
  CONNECTION: keep-alive
  COOKIE: plushRefreshRate=1; plushFailedOnly=0; plushQueuePerPage=9999999; plushContainerWidth=100%25; plushNoTopMenu=0
  Remote-Addr: 192.168.1.100
  ACCEPT-LANGUAGE: en-GB,en;q=0.8
  ACCEPT-ENCODING: gzip,deflate,sdch

2012-05-27 19:32:40,286::DEBUG::[_cplogging:55] [27/May/2012:19:32:40] HTTP Traceback (most recent call last):
  File "cherrypy\_cprequest.pyo", line 618, in respond
  File "cherrypy\_cpdispatch.pyo", line 25, in __call__
  File "sabnzbd\interface.pyo", line 408, in scriptlog
  File "sabnzbd\database.pyo", line 282, in get_name
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'


Update: Removed the SSL line from the cfg file and now I get this error instead

Code: Select all
Request unsuccessful: error

Re: N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Sun May 27, 2012 2:48 pm
by itofzo
If you connect to SickBeard with http://localhost:8081 then ssl=0
if with https://localhost:8081 then ssl=1

Re: N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Sun May 27, 2012 2:54 pm
by mikeparkie
Thanks for the reply.

Connecting with HTTPS.

So: D:\My Portable Apps\Internet\SABnzbd\Scripts\autoProcessTV.cfg

Reads:

Code: Select all
[SickBeard]
host=localhost
port=8081
username=[my eyes only]
password=[my eyes only]
web_root=
ssl=1

Re: N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Sun May 27, 2012 3:34 pm
by mikeparkie
HAHA a classic reboot sorted out the problem, not sure what cause it. persistence wins again!

Re: [SOLVED] N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Wed Nov 21, 2012 11:14 pm
by dignam
I am pretty new to all of this. I was able to scan my existing nas drive and add in all my shows ok. I got it to where it finds the missing/new episodes gets the NZB, send it to Sabnzbd and it downloads it. That is where I get lost though. Once Sab downloads it, it just sits in the sab completed folder same as anything else I download. If I go into SB and do the manual post process and point to the file it renames and moves the file to the shows directory on my NAS, the only thing the manual post process doesnt do right is add a /season folder it just puts all the episodes in the main show folder.

I have SB/Sab on my main office computer, my shows are located on a NAS. SB version 0.7.5 SB alpha build 497.


My post-processing scripts folder in sab is set as: C:\Program Files\Sick-Beard\autoProcessTV

i set a category as tv, script sabtosickbeard.exe. set the path to the location of my shows on the NAS.

Not sure what I am missing here. Appreciate any help, I tried to attach all the relevant info I could think of if more is needed let me know.

Re: [SOLVED] N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Wed Apr 15, 2015 3:05 am
by bonds22
Not sure what I am missing here. Appreciate any help, I tried to attach all the relevant info I could think of if more is needed let me know.

Re: [SOLVED] N00b - autoProcessTV help please

PostPosted: Tue Jul 14, 2015 5:05 am
by jarheadnewbie
All,

I keep getting this error, am running SB on my NAS as well..

quote
please can you help. the issue it keeps telling me is that there is no sub section "tv" it can find in the autoprocessmedia.cfg script. how do i get around this?

[18:55:11] [ERROR]::MAIN: Unable to locate a section with subsection:tv enabled in your autoProcessMedia.cfg, exiting!
[18:55:11] [ERROR]::MAIN: A problem was reported in the /volume1/Download/nzbToMedia/nzbToSickBeard.py script.
Unquote